Как да си изключим актуализациите на Windows 10

Отговори
Потребителски аватар

АВТОР НА ТЕМАТА
titulqra
Потребители
Потребители
Мнения: 155
Регистриран: 01 май 2018, 18:22

20 май 2018, 16:44

Всеки (или почти всеки), който използва Windows 10, знае, че в Windows 10 я няма функцията за изключване на Windows Updates както при другите версии на Windows.
Първото нещо което трябва да направите е да отворите Services. Това става чрез търсачката на Windows. Пишете Services и го натискате. Изображение След това търсите Windows Updates и натискате с десен бутон --> Properties Изображение Като ви се отвори прозореца, променете от падащото меню Manual на Disabled и натиснете бутона Stop, ако е възможно. Изображение Готови сте, но имайте предвид, че като изключите Windows Updates не можете да използвате някой функции на Windows-a, като например Windows Store. Надявам се да съм помогнал! ;)
Изображение
Потребителски аватар

sphinx14
Потребители
Потребители
Мнения: 4
Регистриран: 11 юли 2018, 22:24

12 юли 2018, 15:08

Колега, опитвал съм по този начин да ги спра. В никакъв случай не се получава освен ако не са бъгнати с друга програма преди това. Програмистите от Windows са ги направили при изключване да се стартират сами , освен ако не ги бъгне друга програма , пък и не позволява да се спрат , блокирана е опцията. Въпреки това е хубаво ако дадения user разбира от компютърни системи поне малко , да влезе в windows папката и да намери файла който се използва за windows update , като го преименува системата вече не го намира. Но това не се прави ако не разбирате а искате да си се правите на 'хакерчета' може да си прецакате windowsa и да се налага преинсталация ( ако сте с един диск а не е разделен на две , нещата ви си заминават с windows-a) . По същия начин може да се спре windows search и cortana. Ако някой желае мога да му направя тема как става това.
Предупреждение : не го правете ако не знаете какво правите.
Изображение
Отговори

Върни се в “Софтуер”

  • Информация
  • Кой е на линия

    Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост